Tarieven

Yoga School Utrecht Het Yoga- en Meditatie cursusjaar.

Dit cursusjaar bestaat uit 36 wekelijkse lessen van 75 min (september t/m juni). De betaling gaat in twee termijnen. In september de eerste betalingstermijn, voor de eerste serie van 18 lessen en in januari de tweede betalingstermijn, voor de tweede serie van 18 lessen. Per termijn van 18 lessen betaal je € 204,00.

Voor nieuwe leerlingen; Tussentijds instromen is mogelijk, mits er plaats is in de groep. Je betaald dan het resterende bedrag van de betreffende betalingstermijn.

Voor de tweede deelnemer uit één gezin geldt een aangepast tarief voor het Yoga- en Meditatie cursusjaar. Het tweede gezinslid krijgt 10% korting bij betaling van het hele cursusjaar (twee termijnen). Deze korting geldt niet in combinatie met andere kortingen.

Kennismakingsles Yoga/Meditatie. Vooraf aanmelden: € 11,00

Het cursusgeld dient voor aanvang van de cursus/training/lesblok/workshop te zijn voldaan. Na aanmelding ontvang je een bevestiging met de betalingsgegevens.

Tijdens de schoolvakanties en feestdagen is er geen les.

Inschrijven kan via het inschrijfformulier.

Gemiste yogalessen kunnen in overleg binnen een lesblok ingehaald worden, mits er plaats is. In verband hiermee is het van belang dat bij verhindering tijdig wordt afgemeld.

Het kan zijn dat je vanwege andere verplichtingen maar op één tijdstip voor yogales kunt inschrijven. En het kan zijn dat er in die yogagroep op dat moment geen vrije plaats is. Je kunt dan op de wachtlijst voor dat lesuur worden geplaatst. Zodra er plaats is, ontvang je automatisch bericht.

De docent zal waar mogelijk op de persoon gerichte instructies bij de uitvoering van de oefeningen geven. Hoewel daarbij altijd alle zorgvuldigheid in acht genomen wordt, is de docent niet aansprakelijk voor eventuele blessures, of eventuele andere indirecte gevolgen van de aangereikte oefeningen. Bewaak altijd je eigen grenzen. Als je onder behandeling staat van een arts of specialist, overleg dan eerst met deze persoon over de deelname aan yogalessen.

Yoga School Utrecht is niet aansprakelijk voor vermissing of beschadiging van je eigendommen. Betalingsvoorwaarden Yoga School Utrecht:

Beëindiging van de deelname aan de yogalessen van Yoga School Utrecht kan schriftelijk/per e-mail, uiterlijk 4 weken voor het einde van elk betalingstermijn en per einde van elk yoga cursusjaar. Dit met inachtneming van een opzegtermijn van de kalendermaand.

Yoga School Utrecht - Vleuten - Vleuterweide: Raja Yoga - Klassieke Yoga - Hatha Yoga - Yoga Nidra - Integrale Yoga - Ashtanga Yoga - Yoga Speciale Zorg - Mindfulness - Meditatie